Satis

SAYIN YETKILI,

SERBEST TÜKETICI OLMA HAKKI

4628 sayili 03.03.2001 resmi gazetede yayinlanan Elektrik Piyasasi Kanunu ve sonrasinda yapilan yönetmelik degisikliklerine istinaden, her yil 31 Aralik tarihine kadar açiklanan Serbest Tüketici Limitlerinde elektrik tüketen aboneler tedarikçisini degistirebilme hakki kazanmistir. 2001 yilindan bu yana Serbest Tüketici Limitleri asamali olarak düsürülmüstür. 2012 yilinda yillik bazda 25.000 kWh’ e olarak açiklanmistir. Bu tüketim, aylik 700TL’lik bir bedele tekabül eder.

Özetlemek gerekirse aylik elektrik tüketim bedelleri 700TL ve üzeri olan aboneler, elektrik tedarikçilerini seçme hakkina sahiptir.

UYGUN FIYAT – SEFFAF HIZMET

TEDAS’in özellestirilmesi ile ilgili ihaleler tamamlanmistir. Devir islemlerinin de tamamlanmasi ardindan TEDAS bünyesindeki bütün bölgesel dagitim sirketleri özel sirket statüsü kazanacaktir. Yani devletten elektrik alayim anlayisindan uzaklasarak, tedarikçinizi seçme özgürlügünüzü kullanip çok daha uygun fiyatlarla elektrik alabilirsiniz.

Elektrik tedarikçinizi degistirmek size ek bir maliyet getirmez. Kullanilan teknik altyapida degisiklik olmaz.

LODOS ELEKTRIK ILE ÇEVRE DOSTU – YEREL – BAGIMSIZ – GÜVENLI ENERJI

Bildiginiz gibi enerji üretiminde fosil yakitlarin kullanimi ülkemizin disa bagimliligini arttiran ve dogaya kalici zararlar veren bir unsurdur. Bu nedenle yenilenebilir kaynaklarin kullanimi her geçen gün biraz daha önem kazanmaktadir.

LODOS ELEKTRIK ÜRETIM A.S. olarak Rüzgar Enerjisinden elektrik üretimi yapmaktayiz. Sirketimiz Yenilenebilir Enerji konusundaki yatirimlarina devam etmektedir. Mevcut durumda 24MWh’lik Kemerburgaz Rüzgar Santralimizin yani sira, Izmir-Çesme’de 120 MWh kurulu güce sahip olan Rüzgar Santralimiz de 2012 yilinda devreye alinacaktir.

Siz de elektrik enerjinizi daha uygun fiyatlara Lodos Elektrik’den tedarik etmek isterseniz lütfen asagida sunulan iletisim adreslerimizden bizimle irtibat kurunuz. Sizin için en uygun teklifi sunacagimizdan emin olabilirsiniz.

ILETISIM BILGILERI

Enerji Satis Departmani

Cem Yumruktepe

Tel : (212) 256 81 90

Faks : (212) 256 81 98

E-posta : satis@lodoselektrik.com.tr

cemyumruktepe@lodoselektrik.com.tr

 

Web Tasarımı